Alles voor de zakelijke klant

Vergaderruimte huren vlakbij Zaltbommel

Vergaderen bij een unieke locatie

Vergaderruimte huren Zaltbommel

Ben je op zoek naar een vergaderruimte om te huren voor bijvoorbeeld een vergadering of voor welke bijeenkomst dan ook. Volledig verzorgd met bijvoorbeeld catering of een compleet diner, wij hebben alles in huis om dit tot in de puntjes te verzorgen voor u. Klik hier voor meer info. 

Vergaderen in alle rust

  • Ons zalencentrum beschikt over 4 vergaderzalen, allen modern ingericht om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Zo profiteert u van:

  • Veel natuurlijk daglicht door de grote ramen
  • Luxe en comfortabel meubilair
  • Plug & Play audiovisuele apparatuur
  • Gratis snelle en sterke WIFI verbinding
  • Compleet verzorgt 

 

Vergaderen in alle rust!

U zult merken dat het vergaderen een stuk prettiger verloopt als het zakelijke met het aangename gecombineerd wordt. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende arrangementen waarbij er naast het vergaderen ook plaats is voor een heerlijke lunch of diner. Mocht u toch alleen willen vergaderen zonder een arrangement, ook dan kunnen wij veel voor u betekenen. Wij beschikken over vrijwel alle faciliteiten die bij een vergadering nodig zijn en kunnen u verschillende zalen bieden met verschillende capaciteiten.

 

Vergaderarrangement

Als gast kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld een vergaderarrangement, aangevuld met eventuele extra’s. Samen met u stellen wij het vergaderarrangement samen. Zo kunt u rustig vergaderen en wij voorzien u met alle gemakken. Vraag naar de mogelijkheden.

Vergaderen in alle rust en luxe