Dierbare

herinneringen

Uitvaart & Condoleances

Sinds enige jaren bieden wij gelegenheid voor uitvaartdiensten en condoleances in een mooie, sfeervolle omgeving. Alle wensen en mogelijkheden worden eerst rustig besproken met de nabestaanden en/of de uitvaartverzorger. Wij zijn flexibel en beschikken over een betrouwbaar team, dat snel kan worden ingezet zodat wij goed kunnen inspelen op onverwachte gebeurtenissen. 

Zowel voor als na de uitvaart kan een condoleance worden gehouden. U kunt hierbij denken aan een koffietafel of een bijeenkomst met hapjes en drankjes. Wij denken graag met u mee en kunnen een suggestie doen voor een prettig samenzijn dat aan de wensen voldoet.

Onze locaties bestaan uit diverse ruimtes, zodat de gelegenheid ook indien er veel genodigden zijn geen massaal karakter hoeft te krijgen. Er kan voor familie of genodigden altijd een ruimte worden ingericht om zich even in terug te trekken. Op onze locaties zijn er verschillende mogelijkheden voor het afspelen van muziek en video’s. Wij zullen samen met u een respectvol en gedenkwaardig afscheid verzorgen.