Bruiloft feest geven?

Wij hebben de mooiste en gezelligste feestzalen voor u.

Partycentrum Gambora is voor uw bruiloft de beste en mooiste locatie ruim gelegen met eigen parkeerplaats en een gezellig buitenterras met fontein . Wij zijn dan ook niet zomaar een Partycentrum waar u terecht kunt om uw bruiloft te geven maar een van de beste en mooiste locaties. Wij doen dan ook graag die stap extra voor u zo regelen wij voor u in ook graag de catering, buffet of een compleet diner met en een stijlvolle ontvangst.

Uiteraard gebeurt dit geheel volgens uw wensen. Dit maakt ons tot de perfecte feestlocatie waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op. Bel ons: 0418 677 200 of stuur ons een email  onze medewerkers staan voor u klaar.

Zaal huren om uw bruiloft feest te geven.

In al die jaren dat wij bestaan hebben wij een breed scala aan feesten georganiseerd voor diverse gasten in en rondom de Bommelerwaard. Dit hebben wij te danken aan onze meerdere sfeervolle zalen en schitterende terrassen. En dit alles in een hele mooie stijlvolle omgeving.

bruiloft feest geven zaal huren

Ervaring met bruiloften
U gaat trouwen? Dan willen wij u alvast van harte feliciteren! Dit wordt de mooiste dag van uw leven, want dat is wat uw bruiloft hoort te zijn. Een maandenlange (misschien wel jarenlange) voorbereiding gaat hieraan vooraf, een soms hectische maar vooral leuke periode. De mogelijkheden voor deze dag zijn eindeloos, weet u al wat u wilt?

Eén ding is in ieder geval al wel zeker: deze dag moet naar uw wensen verlopen en het mag u en uw gasten aan niets ontbreken. Dat is waarom vele bruidsparen hun weg al hebben gevonden naar Partycentrum Gambora! Jarenlang staan wij al bekend om de geslaagde huwelijksfeesten die bij ons worden gevierd. Wij weten daarom ook als geen ander hoe wij u het beste bij kunnen staan. Heeft u ons advies nodig? Dan zullen wij er voor u zijn. Heeft u zelf de ideeën al en geen advies nodig? Dan zullen wij ervoor zorgen dat deze ideeën tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Beoordeling

8,7
Bruidsparen beoordelen ons met maar liefst een 8,7!

Uw wensen staan centraal
De feestzaal zal geheel ingericht worden naar uw wensen. U kunt deze zaal ook uitbreiden met enkele opties, zoals een verlichte dansvloer, een speciale bruiloft-DJ en andere leuke effecten. Tijdens de feestavond zullen we er zorg voor dragen dat jullie niets tekort komen. U kunt deze avond ook uitbreiden met een culinair buffetje en heerlijke hapjes. Het wordt een feest om nooit te vergeten!

Aan alles wordt dus gedacht tijdens deze dag: van de aankleding van de zaal en het entertainment tot het eten en drinken. We bespreken graag met u in een persoonlijk gesprek al uw wensen en ideeën. Tevens kunt u tijdens deze afspraak een rondleiding krijgen door het pand en adviseren wij u graag waar nodig. Voor het maken van een afspraak kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op het telefoonnummer 0418-677200. Wij hopen dat u de volgende bent die wij blij mogen maken!

Opties voor uw feest

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Entertainment

Entertainment

Videozuil

Videozuil
Hello!