De perfecte locatie

Om te trouwen

De dag van jullie leven

Gaat u trouwen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij velen staan wij bekend om de geslaagde bruiloften en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze dag moet voldoen aan al jullie wensen. Onze weddingplanners helpen graag met het organiseren van deze prachtige dag. Uw feest is onze zorg! Wilt u een culturele bruiloft of bijvoorbeeld een Marokkaanse bruiloft, Turkse bruiloft, Surinaamse bruiloft of een Iraanse bruiloft vieren? vraag naar de mogelijkheden.

Ceremonie

Het ja-woord geven bij ons partycentrum Gambora of liever in onze sfeervolle Bistro d’n Duuk? Dat is mogelijk. Dit zijn onze erkende trouwlocaties, waardoor uw ceremonie bij ons plaats kan vinden. Onze zalen zijn multifunctioneel en flexibel in te richten, zodat de grootte van het gezelschap en de ruimte in de zaal goed in balans is.

Partycentrum Gambora

Bruidstaart en toast

Bij een bruiloft hoor natuurlijk een bruidstaart. U kunt met onze vaste bakker uw wensen bespreken, zodat de taart aan al uw wensen voldoet. 

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om samen met uw gezelschap te toasten op deze prachtige dag. 

Bruiloftsdiner

Geniet van een heerlijk diner met jullie daggasten.
Een paar van onze mogelijkheden:

  • Buffet
  • Barbecue
  • 3 gangen diner
Buffet.jpeg
Partycentrum Gambora
Partycentrum Gambora

Feestavond / Receptie

Na het diner is het tijd voor een feestavond of receptie. Wij helpen u graag om jullie een topfeest samen te stellen! Een geheel verzorgde avond met hapjes, drankjes en entertainment? U kunt alles zelf bepalen. De feestzaal is sfeervol en de inrichting wordt geheel afgestemd op het aantal verwachte gasten.