De ideale locatie om

iets te vieren

Iets te vieren?

Een leuke gebeurtenis die je te vieren hebt?

Of u nu jarig bent of iets anders hebt om te vieren: een leuke gebeurtenis moet gevierd worden. Uw feest kan intiem zijn met een klein gezelschap, maar ook voor feesten met veel gasten draaien wij onze hand niet om! 

Voor elke gelegenheid kunt u kiezen uit ons aanbod van arrangementen. We hebben twee locaties met verschillende zalen met elk hun charme. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en de perfecte invulling van uw feestje.

Verjaardag

Familiefeest

Jubileum

Kraamfeest

Entertainment

Indien gewenst, verzorgen wij meerdere vormen van entertainment. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende live entertainers en daardoor een groot relatiebestand met live entertainment. Van feestdj’s en bands tot aan zangers en artiesten, wij denken graag met u mee. Onze feestlocaties zijn voorzien geluidsapparatuur, discoverlichting, beamer en microfoons.

Zalencentrum 't Gement
FM1_1365.jpg

Feestavond of Receptie vieren

Na het diner is het tijd voor een feestavond of receptie. Wij helpen graag met jullie mee om samen een topfeest samen te stellen! Een geheel verzorgde avond, met hapjes, drankjes en entertainment? U kunt alles zelf bepalen. De feestzaal is sfeervol en de inrichting wordt geheel afgestemd op het aantal verwachte gasten.