De ideale feest locatie om een

Feestzaal huren bij Zaltbommel?

Feestzaal huren
Feestzaal huren voor een huwelijk

Feestzaal huren bij Zaltbommel

Ben je op zoek naar een gezellige feestzaal om te huren bij Zaltbommel voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bruiloft? Geen zin in gedoe thuis, maar dan volledig verzorgd met catering wij hebben all-in feestarrangementen? Of stel zelf je feest samen en bepaal zelf de gewenste invulling!

Of toch een van onze feest arrangementen?
Liever een feest compleet verzorgd door ons? Kies dan één van onze scherp geprijsde all-in arrangementen, waarbij zaalhuur, bediening, aankleding, onbeperkt drinken en verschillende hapjes zijn inbegrepen! Klik hier.

Verjaardag

Familiefeest

Jubileum

Kraamfeest

Kosten Feestzaal huren

De kosten voor het huren feestzaal voor een knallend feest! Zullen je mee vallen. Wij geven graag uitleg over de kosten. Nu nog alleen de beste feestzaal uitzoeken om te huren.
Een mooie feestzaal vinden was nooit zo gemakkelijk. Wij hebben een zaal voor elk feest. Of het nu een verjaardagsfeest betreft, een examenfeest, familiefeest, trouwerij of een bedrijfsfeest, een zaal huren is hierin altijd een erg praktische oplossing. Wel, laat het nu net zo zijn dat wij een groot aantal feestzalen ter beschikking hebben. Tegen een zeer voordelig tarief. Dus stop je zoektocht voor het huren van een zaal. Wij hebben voor elk feest de schikte feestzaal. 

Feestzaal huren voor een bedrijfsfeest

Waar moet je rekening mee houden?

Als je op zoek bent naar een feestzaal, dan kan het haast niet anders dan dat het feest voor een relatief grote groep genodigden bedoeld is. Geen zorgen. Wij kunnen groepen tot 350 personen kwijt op meerdere locaties.

 

Capaciteit van de locatie

Het is van belang dat je precies weet hoeveel mensen er zullen komen, want niet elke feestzaal heeft evenveel capaciteit. De wet- en regelgeving schrijft voor dat er een x-aantal mensen in een zaal kunnen. Dit voor de veiligheid. Voorkom verrassingen en zorg dat het aantal mensen helder is.

 

Goedkoop Feestzaal huren

De ene zaal is de ander niet en ook de locatie kan voor erg veel variatie in de prijs zorgen. Belangrijk is dat je op voorhand een duidelijk budget hebt en informeer ook zeker even naar bijkomende kosten. Denk aan eventuele catering, maar ook of je de schoonmaak zelf moet doen of dat tegen betaling kunt laten verzorgen.

 

Parkeerplaatsen van de locatie

Hoe meer mensen je hebt uitgenodigd voor je feest, des te meer parkeerruimte er nodig is. Of is het goed via het openbaar vervoer te bereiken? Bovendien is het altijd handig als een feestlocatie goed bereikbaar is, je wilt het je gasten zo aangenaam mogelijk maken. Bij ons heeft elke locatie genoeg parkeerplaatsen.