Entertainment van de bovenste plank

Muziek en ander entertainment nodig bij speciale gelegenheden zoals bruiloftsfeesten, bedrijfsfeesten, recepties of jubilea kan Van der Stam Horeca een adviserende en bemiddelende rol spelen. Met andere woorden, wij kunnen u indien gewenst ook op dit punt de zorgen uit handen nemen.

De organisatie achter Partycentrum Gambora heeft in de loop der jaren verschillende vormen van entertainment gehuisvest en in vele gevallen waren zij een mooie aanvulling op uw feest of bijeenkomst. Met enkele artiesten, deejays en bands hebben wij uitstekende ervaringen opgedaan en werken wij nauw samen. Hieronder staat het entertainment dat het meest bij ons wordt geboekt en dit entertainment willen wij u dan ook van harte aanbevelen.

Van der Stam Horeca is zoals gezegd de organisatie achter Zalencentrum Gambora. Dit moederbedrijf heeft ook een entertainmentorganisatie met verschillende artiesten, bands & deejays exclusief in hun beheer. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

DE DJ’S VAN…

ads

…Andries de Swart Music & Show Productions voelen perfect aan hoe zij de avond muzikaal in moeten vullen om extra sfeer te creëren. Dit bedrijf is een grote organisatie binnen de muziekwereld en heeft de beste DJ’s in huis voor een superfeest, bij ons te boeken!

Hannes den Dorrpsgek

hannes-den-dorpsgek-site

Hannes ontvangt alle mensen aan de deur, veel verstand heeft hij niet maar dat zult u dan ook wel merken. Ik ben niet alleen Hannes den dorpsgek en ben verlieft op Greetje Mulder. Soms ben ik ook wel eens iemand anders maar weet niet altijd wie.

BUTLER ALPHONS

alphons

Alphons is een typische butler die uw gasten ontvangt op zijn eigen manier. Tijdens uw feest zal hij een controlerende, coördinerende en organiserende functie vervullen. Hij is gastheer, ceremoniemeester en butler in één. Laat je verrassen door butler Alphons!

Hello!