• Wij hebben de mooiste feestzalen

Een onvergetelijk feest!

Al jarenlang wordt er bij ons feest gevierd of het nu gaat om een bruiloftsfeest, kinderfeest, verjaardagsfeest, jubilea of een bedrijfsfeest het maakt niet uit. Wij hebben voor elk feest een zaal. In de afgelopen jaren hebben wij al veel feesten voorbij zien komen groot, klein, uitbundig en intiem. Door het organiseren van al deze feesten, zijn wij ons van één ding heel bewust geworden: geen enkel feest is hetzelfde. Iedere gast heeft zijn eigen wensen en behoeften en op basis daarvan wordt het feest ingevuld.

Mocht u bij ons uw feest willen vieren, dan zullen wij u van tevoren altijd vragen om eerst even langs te komen op onze locatie. Tijdens een gesprek op onze locatie proberen wij altijd zo goed mogelijk naar u te luisteren, zodat wij u kunnen voorzien van advies wanneer dat nodig is. Vervolgens maken wij een op maat gemaakt voorstel voor uw feest, waarbij u zelf aan kunt geven of er nog iets aangepast moet worden. Eén ding staat in ieder geval al vast: uw feest wordt onvergetelijk.

Opties voor uw feest

Arrangementen

Voor feestmiddagen en -avonden hebben wij speciale arrangementen samengesteld. Hierbij verzekeren wij dat u en uw gasten niets tekort zullen komen! Bekijk hier de verschillende arrangementen.

Entertainment

Op zoek naar een stukje entertainment voor uw feest? De juiste DJ’s weten sfeer te creëren! Gambora heeft verschillende huisdj’s die ieder hun eigen kwaliteiten hebben en bands, vraag naar de mogelijkheden.

DigiWens

Een originele manier om felicitaties te ontvangen! Met DigiWens Digitaal Gastenboek kunnen uw gasten een videoboodschap achterlaten, die u eindeloos terug kunt kijken.

Annuleringsregeling

Natuurlijk hopen wij dat alles volgens plan zal verlopen. Echter zijn er ook zaken die u zelf niet in de hand heeft. Met onze annuleringsregeling komt u niet voor verrassingen te staan.

Hapjes & Buffetten

Van al dat gefeest krijgt u stiekem toch ook wel trek. U kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment van borrelhapjes, buffetjes en nog meer. Een heerlijk tussendoortje!

Hello!