Feesten en Partijen

Al jaren verzorgen wij de meest uit een lopende feesten en partijen. Of het nu om een verjaardag waarbij onze piano voor de muzikale noten zorgt of een sprankelend feest met een rockband.

Hoe gaan wij te werk bij feesten

Voor het gemak bieden wij een aantal arrangementen, maar dit is lang niet alles wat wij te bieden hebben. Alle feesten zijn anders en wij doen er alles aan om samen met u uw feest op maat te maken. Wij spreken alle mogelijkheden graag met u door en maken op basis van uw specifieke wensen een gedetailleerde offerte op met vaste prijsafspraak. Zo krijgt u een feest of partij opmaat.

Verjaardag – Familiefeest

Wilt u uw verjaardag vieren in een gezellige omgeving zonder vaat, zonder boodschappen en met genoeg ruimte? Staat tram 40 voor de deur en wil je daar samen met je vrienden op klinken? Vier het dan gewoon bij ons! Speciaal voor groepen vanaf 25 personen hebben wij all-in arrangementen samengesteld. Het arrangement duurt 4 uur en kan zowel ‘s ochtend, ‘s middags of ‘s avonds gereserveerd worden, in alle vestigingen van Van der Stam Horeca. Uiteraard is het mogelijk om het arrangement uit te breiden. Er zijn verschillende formules mogelijk, van klassieke diners tot buffetten en walking dinners.

Receptie – Jubileum feest

Vier je binnenkort je porseleinen, zilveren of gouden huwelijksjubileum? Of u nu jarig bent, een receptie of een (huwelijks)jubileum te vieren heeft: een leuke gebeurtenis moet goed gevierd worden. Voor elke gelegenheid kunt u kiezen uit ons aanbod van arrangementen.

Kraamfeest / Babyborrel

Een kindje geboren! Een bijzondere tijd. Dat wil je natuurlijk met iedereen vieren. Vertel aan ons wat jullie wensen zijn en wij regelen alles voor jullie! Beschuit met muisjes, ballonnen, hapjes en bijvoorbeeld een snoepkraam voor de kinderen, springkussen met een gezellige bediening, dus onbezorgd genieten. Bel ons en wij bespreken met u de mogelijkheden tel. 0418 677200