Lunch & Koffietafel

Lekker vers lunchen

Een heerlijke lunch of koffietafel, dat gaat er altijd wel in! Deze arrangementen zijn perfect als aanvulling in de pauze van uw vergadering of bijeenkomst. Onze bakker draagt de zorg voor de broodjes en zal deze altijd lekker vers aanleveren. Er is voldoende variatie in deze arrangementen, mocht u nog iets anders wensen dan kunt u dat natuurlijk altijd nog even bij ons aangeven!

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of bel ons op (0418) 67 72 00.

Klik op Lunch of Koffietafel om de inhoud te bekijken.

LUNCH

U kunt genieten van onze verse broodjes uit de oven: pistolets, croissants, bruin- en witbrood, kaasbroodjes, saucijzenbroodjes etc. Speciaal voor u zullen we ook heerlijke broodjes bereiden: Italiaanse bollen met gerookte zalm, roomkaas en pestodressing; Waldkornbollen met filet american, peper, zout en gesnipperde uitjes en Ciabattabroodjes gezond met ham, kaas, komkommer, tomaat en ei. We dienen ook salades op: Huzarensalade, zalmsalade en kipkerriesalade bijvoorbeeld. Verder bereiden we nog warme gerechten zoals gehaktballen in jus en pasteitjes met kalfsragout. Dat wordt gegarandeerd smullen!

KOFFIETAFELS

Schuif mèr oan!
De naam zegt het al: schuif maar lekker aan. U krijgt om te beginnen een heerlijke kop heldere groentesoep. Daarnaast kunt u zich vullen met diverse soorten verse broodjes en boterhammen, zowel hard als zacht en zowel bruin als wit. Verder zal de tafel opgediend worden met een kaasplank (met diverse soorten kaas), een vleesplank (met diverse soorten vleesbeleg) en diverse zoetwaren. Ook kunt u een heerlijke Kwekkeboom kroket nuttigen, bijvoorbeeld op brood. Dit arrangement is inclusief koffie, thee en melk gedurende 1,5 uur.

Stammies Broodbuffet
Bij Stammies Broodbuffet krijgt u al het bovenstaande (buffet Schuif mèr oan!) aangevuld met een omeletschotel met spek, ui en champignons, heerlijke huisgemaakte rundvlees- en vissalade, warme saucijzenbroodjes en vers fruit van het seizoen. Ook dit arrangement is inclusief koffie, thee en melk gedurende 1,5 uur.

Hello!