Kraampjes

Smullen tijdens het feest

Als extraatje op uw feest kunt u kiezen uit verschillende kraampjes en lekkernijen om de inwendige mens te verwennen. Een heerlijk goed gevuld kraampje, waar voor iedereen iets lekkers bij zit. Gewoon om nog even lekker te smullen. Wilt u uw gasten na afloop van uw feest ook nog iets lekkers aanbieden? Dan kan dat natuurlijk. U heeft bij ons de keuze uit o.a. broodjes frikandel/kroket, saucijzenbroodjes, broodjes shoarma, pizzapunten, puntzakken friet en nog veel meer! Vraag naar onze mogelijkheden.

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of bel ons op (0418) 67 72 00.

Klik op de namen van de kraampjes om de inhoud te bekijken.

SATÉKRAAM

Bij deze kraam kunnen uw gasten genieten van overheerlijke saté met zelfgemaakt satésaus. Daarnaast kunnen zij nog onbeperkt stokbrood met kruidenboter, atjar tjampoer en kroepoek nuttigen.

BEENHAMKRAAM

Wij kunn u en uw gasten verse beenham met een heerlijke saus aanbieden. Ook hiervoor openen wij een kraampje in de zaal, en ook hier kunt u daarnaast stokbrood met kruidenboter nuttigen.

COMBINATIE VAN BEENHAM & SATÉ

Het beste van twee werelden. Een combinatie van verse oerhollandse beenham en smakelijke oosterse kipsaté.

PIZZA

Diverse Italiaanse pizzapunten, vers uit onze ovens.

PIRI PIRI BUFFET

Bij dit kraampje, dat ergens in de zaal geplaatst zal worden, kunnen uw gasten heerlijke genieten van gemarineerde spare ribs en lekkere kip kluifjes.

DE VISKRAAM VAN FAMILIE SMIT

Wilt u uw gasten een originele versnapering aanbieden tijdens uw feest? Dat kan, met de viskar van de familie Smit. Deze familie is een echte vissersfamilie en zij zullen uw gasten voorzien van allerhande verse vis. Zo kunnen uw gasten bijvoorbeeld genieten van heerlijke kibbeling of een lekkere haring.

FRIETKRAAM

Bij dit kraampje, dat ergens in de zaal geplaatst zal worden, kunnen uw gasten heerlijke patat verkrijgen. Wij zorgen natuurlijk ook dat er diverse snack in de kraam liggen met heerlijke sauzen. Want een frietje gaat er altijd wel in!

SNACKKRAAM

Bij dit kraampje, dat ergens in de zaal geplaatst zal worden, kunnen uw gasten heerlijke snacks verkrijgen. Dit varieert van broodje kroket en frikandel speciaal tot een broodje hamburger of een frietje. Kortom, voor ieder wat wils!

Hello!