High-Tea

highteasnacks

Culinaire hapjes en heerlijke broodjes

Wat is er lekkerder dan met een leuk gezelschap te genieten van een heerlijke high-tea. Bij Partycentrum Gambora kunt u terecht voor heerlijke arrangementen, maar uiteraard kunnen we op verzoek voor u ook een aangepaste high-tea verzorgen. Ook een uitgebreide lunch behoort bij ons tot de mogelijkheden, kijk hiervoor op de pagina Lunches & Koffietafels.

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of bel ons op (0418) 67 72 00.

Klik op High-Tea of High-Tea Royal om de inhoud te bekijken.

HIGH-TEA

Bij het high tea arrangement verwennen wij uw gasten met een assortiment overheerlijke hapjes.

Wij serveren luxe belegde sandwiches met o.a. ei-bieslooksalade, zalm  & gerookte kip hartige mini-broodjes en allerlei zoete lekkernijen zoals scones, muffins, donuts, brownies, petit fours, slagroomsoesjes, cake, vruchtencake, chocoladetaart, appeltaart, bonbons en chocolade.

HIGH-TEA ROYAL

Als aanvulling op de High Tea hebben we de high tea Royal. Dit is een High Tea, zoals bovenstaand, maar dan met meerdere lekkernijen zoals apfelstrudel met vanillesaus, verse fruitsalade, slagroom, diverse hartige hapjes, Quiche Lorraine en bladerdeegtriangels gevuld met gekruid gehakt. Als u zelf nog andere wensen heeft betreft een high tea, dan kunt u dit bij ons melden. Bijna alles is mogelijk in overleg.

De High Tea is inclusief koffie en thee gedurende 2 uur

Hello!