• Amerikaanse barbecue huren

Bakken en grillen met een speciaal tintje

Op zoek naar een heerlijke barbecue? Barbecues zijn uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, familiefeesten en vrijgezellenfeesten. Bij Partycentrum Gambora zit je aan het juiste adres als het om bakken en grillen gaat. Met Van der Stam Partyservice verzorgen wij al jarenlang barbecues, dus we mogen wel zeggen dat we het barbecueën onder de knie hebben! Kijk hieronder of u gaat voor de robuuste Amerikaanse Oklahoma Joe Smoker of toch de ‘gewone’ houtskool- en gasbarbecues!

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of bel ons op (0418) 67 72 00.

OKLAHOMA JOE SMOKER

Op zoek naar iets bijzonders voor een maaltijd op uw feest? Dan is de XXL BBQ wel iets voor u. Deze barbecue (orignele naam: Oklahoma Joe Smoker) is vanuit Amerika overgewaaid naar Europa. Van der Stam Horeca was een van de eersten die zich deze barbecue – en de speciale manier van grillen die daarbij hoort – eigen had gemaakt.

Deze robuuste Amerikaanse grill geeft het vlees een authentieke barbecuesmaak door middel van zijn langzame garing. Er is geen enkele andere barbecue die deze smaak aan het vlees kan geven. Wij maken altijd gebruik van vers vlees van onze slager. Dit vlees voorzien wij van een speciale voorbehandeling. Met onze exclusieve kruidenmixen en de aandacht voor het vlees krijgt ieder product een unieke smaak. Met deze XXL BBQ is de echte Amerikaanse barbecuesmaak te proeven. Onze ervaren barbecuechefs bereiden de beste producten voor u!

HOUTSKOOL- & GASBARBECUE

Het hoeft natuurlijk niet per se allemaal groots en spectaculair. Met onze normale barbecues kunt u ook heerlijk barbecueën natuurlijk! Door ons oog voor kwaliteit, zult u alleen het beste vlees op uw bord krijgen. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen, waarbij wij ervoor gezorgd hebben dat er zowel voor vlees- als visliefhebbers geschikte keuzes zijn.

U mag zelf bakken, maar deze zorg nemen wij natuurlijk graag voor u uit handen. Onze ervaren barbecuechefs zullen u voorzien van het eten, zoals alleen zij dat kunnen. Het aantal barbecues passen wij aan op de grootte van het gezelschap, zodat niemand lang hoeft te wachten op zijn of haar eten.

Hello!