Dineren met een vereniging, groep vrienden of uw familie?

Partycentrum Gambora verzorgt ook uw complete diner

Ook voor het verwennen van de inwendige mens bent u bij Partycentrum Gambora aan het juiste adres! Hieronder vindt u ons ruime aanbod van diners, voor ieder wat wils. Liever iets anders? Overleg dan even met ons! Wij zullen onze uiterste best doen om het u geheel naar uw wens te maken. Met hoeveel personen u komt, maakt voor ons niet uit. Onze zalen kun namelijk ingericht worden naar het aantal gasten.

Voor onze diners maken wij uitsluitend gebruik van verse producten van uitstekende kwaliteit. Alleen de beste producten zijn namelijk goed genoeg voor onze gasten. Onze chef-koks koken met passie en liefde voor het vak. Heerlijk eten dus!

In luxe dineren

Wilt u in een luxe sfeer dineren? Dan toveren wij Partycentrum Gambora om tot een luxueus restaurant, met bijbehorende culinaire gerechten natuurlijk. Onze chef-koks koken met passie en dat zult u zeker kunnen proeven.

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of bel ons op (0418) 67 72 00.

PRINS HEERLIJK

diner1

Voorgerechten
Ardennerham met meloen
Zalmcocktail met een romige whiskysaus


***

Hoofdgerechten
Visbrochette van 3 soorten vis met een garnalensausje
Kipfiletbrochette van de grill met een stroganoffroomsaus


***

Nagerechten
Coupe vanille (roomijs met slagroom)
Dame Blanche (roomijs met chocoladesaus en slagroom)

DE TWEE STROMINGEN

zalmcarpaccio

Voorgerechten
Zalmcarpaccio met een dressing van limoen en verse tuinkruiden
Gemengde salade met gerookte kip op smaak gemaakt met een groene pestodressing


***

Hoofdgerechten
Getrancheerde varkenshaas van de grill met traditionele champignonroomsaus
Op de huid gegrilde zalmfilet met een dille-roomsaus


***

Nagerechten
Coupe verse seizoensvruchten met roomijs en slagroom
Coupe Mont Blanc (vanille roomijs met advocaat en chocoladesaus)

DE HEERLIJCKHEID

diner3

Voorgerechten
Gebakken champignons gevuld met bieslookroomkaas
Garnalencocktail


***

Hoofdgerechten
Diamanthaas met spekjes
Botervisfilet met dragonsaus


***

Nagerechten
Chocolade- en vanillemouse met een toefje slagroom
Coupe Caramel (vanille roomijs met een karamelsaus, amandelschaafsel en slagroom)

Hello!